Tuesday 14 January 2014

So what is it all about?

Hey guys!

Where shall I start ? Hmm...
Back one year ago in 2013 me and my wife we decided to go on holidays to Thailand  for our birthdays including honeymoon :) Its kind of becoming a tradition that on our birthdays in January we are not buying any presents to each other but instead we go somewhere on holiday ,anyway ...we loved Thailand so much that we decided to do this big amazing trip around South East Asia .Our target is 10 countries in 6 months ,witch was kind of my another crazy idea :D So after days and hours of talking my wife in to it , one day after work she finally comes to me and says : Yeah come on let's do it! I got sooo excited !!
We started to plan where  to go what to do what to see , started to save money ,sorting out visas and etc.
And there we are now both jobless and free with no attachments,getting off to this amazing life changing adventure!
We starting our journey on 13th of Jan and the first stop is Malaysia ,then we will go up north to Thailand , Cambodia ,Laos, Vietnam and Hong Kong and then Philippines, Indonesia , Singapore and back to Malaysia and here we planing little treat for our self's to Maldives.
I am starting this this blog , because I want to share my experience with the world and also to record it for the future travelers and of course that I would have something to remember when I get older .:)
The purpose of the trip is to travel cheap and inspire other to do so , go out there and explore our mother earth ! Also to meet native people , make some friends , do something new ,excited that you have never done before,to go somewhere you never been before ! To see the world from different point of view. To smell,to taste,to feel!To lose yourself in the nature ! To grow more spiritually and learn to live in the present moment and be happy.
To HAVE LESS ,to DO MORE,and to BE MORE ! :)

Love and Peace

A&R



Sveiki!

Taigi nuo ko pradėti...kadangi yra susidomėjusių žmonių mūsų kelione, tai nusprendėme rašyti internetinį dienoraštį, bet kadangi ne visi supranta anglų kalbą, todėl nusprendėme rašyti dviem kalbomis.
Tai nebus tiesiog pažodžiui išversta iš anglų kalbos, bet bendra esmė ta pati.
Mudu mėgstame keliauti, kaip dauguma mūsų pažįstamų turbūt jau pastebėjo. Dažniausiai atostogos būna, mūsų gimtadienio dovana vienas kitam ar giminių, draugų lankymas. Paskutinė mūsų kelionė į Tailandą tiesiog pakerėjo mus, todėl mano vyrui kilo beprotiška mintis: keliauti ilgesniam laikui aplink keletą šalių iškart. Po ilgų įkalbinėjimų, buvau įtikinta, ne metams kaip jis norėjo, bet 6 mėnesiams. Pradėjome planuoti ir žiūrinėti bilietus bei kokias šalis norėtume pamatyti.
Taigi nusprendėme, kad Pietryčių Azija geriausias pasirinkimas: 10 šalių per 6 mėnesius. Mūsų kelionė prasidėjo Sausio 13 dieną, pakankamai įsimintina Lietuvoje, o šalis nuo kurios pradėjome Malaizija t.y. šiaurinė jos dalis, nes į kitas vietas dar sugrįšime birželį. Paskui keliausime į Tailandą, Laosą, Kambodžiją, Vietnamą, Hong Kongą, Filipinus, Indoneziją, Singapūrą,vėl Malaiziją ir pasilepinimui Maldyvų salos.
Viską aprašome tam, kad pasidalintume patirtimi su kitais keliautojais, kad būtų prisiminimas ateityje mums patiems, taip pat parodyti kokios nuostabios šalys yra Pietryčiu Azijoje. Mūsų tikslas yra keliauti kuo pigiau ir aprašyti bei papasakoti kaip tai padaryti, kad susidomėję kokia nors iš aprašomų vietų ir patys galėtumėte ten nukeliauti...
Kelionės yra mūsų kraujyje, todėl mums neįdomu keliauti per agentūras kur viskas suplanuota, nes pats smagiausias dalykas ir yra planavimas. Tada atrandi kažką naujo, pats suplanuoji ką nori pamatyti ir kiek laiko ten praleisti, būna daugiau nuotykių bei įspūdzių, tiesiog įdomu pažiūrėti į pasaulį kitomis akimis, todėl labai tikiuos, kad ką nors įkvėpsime bent savaitei ar dviem ištrūkti iš namų ar bent jau skaitant mūsų dienoraštį sužinoti daugiau apie įspūdingąją Pietryčiu Aziją.

Myletik Ir bukit mylimi ! 

A&R 

4 comments:

  1. To smell,to taste,to feel! Jega!!! ;) Pirma mintis buvo - o kodel ne lietuviskai?... bet perskaicius ir viska supratus, nusiraimau, bus proga pasitobulint anglu kalboje ;DD
    Saunuoliai, kad pasiryzot igyvendinti savo svajone ir patirti toki gyvenimo nuotyki, kuri pasakosit ir pasakosit vaikams, anukams... :) lauksim nuotrauku, istoriju, seksim ir palaikysim!!! ;) linkejimai is Kauno ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na man tiesiog geriau angliskai iseina isireiksti :)
      Aciu aciu , sekit ,skaitykit , dalinkites :)
      Raimonda turbut cia pat Ir Lietuviskai prades rasyt ;)

      Delete
  2. Well done! my fiance and I are thinking about doing the same for our honeymoon.
    Hope you guys have a lot of fun! x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey! Thx! Do it! I can say already that you will be not disappointed ! :)

      Delete